Despre noi sau raison d'êtreAsociația Designers, Thinkers, Makers a fost înființată pentru a sprijini design-ul românesc, iar design-ul a fost doar un pretext pentru a veni în folosul celor din jur.

Am crescut cu arhitectură și cu gânduri despre viitorul nostru colectiv. Am explorat varii domenii de activitate, le-am privit din interior și de pe margine. S-a întâmplat să ne dezvoltăm într-un ecosistem de geometrii și idei, iar acesta are meritul de a ne arunca un pas dincolo de grijile de zi cu zi și de a ne da o perspectivă de ansamblu.

Încă ne interesează sfera ideilor, dar a venit vârsta pentru activism, așa că am înființat DTM.

Fiecare dintre noi e dornic să-și materializeze concepțiile proprii despre lume și lucruri în obiecte și arhitecturi însă ceea ce ne leagă nu e căutarea estetică. Ne sunt în schimb comune valorile umane și dorința de a ameliora mediul de viață prin ceea ce credem că știm să facem mai bine: design.

Ne preocupă educația și modurile în care activitatea culturală poate produce schimbări semnificative în societate, ne interesează problemele orașului și ale locuitorilor, ne plac bunele practici și dezvoltarea durabilă.

Probabil că ne plac încă și mai multe lucruri, de aceea proiectele noastre sunt foarte diverse. Iar dincolo de ele suntem deschiși la colaborări.

Roxana, Ștefan, Andrei

echipa DTM